معاون وزیر نیرو: دانشگاه ها به کمک صنعت برق بیایند

احمد وحیدی چهارشنبه شب با حضور در شرکت برق منطقه ای خراسان ضمن قدردانی از راه اندازی پارک بین المللی آموزشهای فوق توزیع و انتقال برق در این منطقه افزود: این پارک می‌تواند مانند دانشگاه آزاد اسلامی یک سامانه راه‌اندازی کند و نیازهای صنعت برق را در آن برشمارد تا اهل دانش در برطرف کردن آن بتوانند کمک‌حال صنعت برق باشند. این پارک می‌تواند مانند دانشگاه آزاد اسلامی یک سامانه راه‌اندازی کند.

وی اظهار داشت: معضل امروز در کشور این است که دانشگاه‌ها و صنایع هر کدام جداگانه کار خود را می‌کند و ما علم را فناور نکرده‌ایم؛ این در حالی است که هر کجا علم و مهارت با هم آمیخته شود، مشکلات مردم برطرف می‌شود. علمی که نیاز جامعه را برطرف کند، هم عالم آن مورد تایید قرار می‌گیرد و هم نیاز مردم را برطرف می‌کند. 

معاون وزیر نیرو با اشاره به تجربیات کشور در حوزه رفع نیازها از طریق همکاری با مراکز علمی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در قالب ۴۰ هزار عنوان در ۱۲ محور نیازهای کشور را تعیین کرده تا هر کسی ایده‌ای برای حل آن دارد، در این مسیر حرکت کند.

حیدری اضافه کرد: این ارتباطی که امروز از طریق این پارک بین علم و کار برقرار شده، می‌تواند فتح بابی برای استخراج نیازهای صنعت برق کشور باشد. در همین فضا اگر لازم شد وزارت نیرو هزینه‌ای کند و اقدام حمایتی داشته باشد، باید توجه داشت که این، عین سرمایه‌گذاری است.

وی با تاکید بر اینکه مساله امروز کشور مهارت است، گفت: کار عظیمی در این پارک صورت گرفته و گام رو به جلویی به حساب می‌آید. آموزش رکن اصلی پایداری هر سیستمی است که البته باید مبتنی بر مهارت باشد و بتواند کاربردی عمل کند.

حیدری خاطرنشان کرد: حتی می‌توان کل مجموعه‌ تحت نظر وزارت نیرو را ملزم کرد که از این آموزش‌ها بهره‌برداری کند. در این مسیر می‌توان از ظرفیت‌های فضای مجازی و آموزش‌های برخط نیز بهره‌ برد. ما نیز در وزارتخانه و شرکت‌های مادر تخصصی باید به این موضوع بها دهیم. این آموزش‌ها باید اثرگذار در بهره‌وری نیروها و افزایش توانایی آنان باشد.

مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای خراسان نیز در این نشست با اشاره به اهمیت حفظ تجهیزات صنعت برق و ارزش ریالی بالای آن گفت: شرکت برق منطقه‌ای خراسان وظیفه نگهداری از تاسیسات را در کنار سایر وظایف خویش بر عهده دارد چرا که ارزش این تاسیسات خیلی زیاد است. تعداد این تجهیزات نیز بسیار زیاد است که سرمایه بزگری برای کشور محسوب می‌شود. 

حسین محمودی افزود: بهره‌برداری درست از این تجهیزات موجب حفظ آن و کاهش هزینه‌های استهلاک می‌شود. ارائه آموزش در این پارک موجب می‌شود اپراتور به صورت مستقیم با تجهیزات کار کند و همین موضوع دانش همکاران را بالا برده و خطای نیروی انسانی را کاهش می‌دهد. در نتیجه عمر تجهیزات صنعت برق نیز افزایش خواهد یافت.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

فجیع‌ترین پرونده قتل به روایت کارآگاه آگاهی – تابناک

تعداد بازدید : 33 یک کارآگاه پلیس در گفت و گو با کامران نجف زاده …