توسعه زیرساخت‌های درمانی چهارمحال‌وبختیاری با حمایت خیران

غلامعلی حیدری، استاندار چهارمحال و بختیاری

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، غلامعلی حیدری، استاندار امروز یکم اردیبهشت‌ماه در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه هفته سلامت فرصتی برای روشن شدن اهمیت سلامت است، اظهار کرد: سلامت نعمت بزرگ الهی است که از سوی خداوند به بشریت اعطا شده و موضوع بسیار مهمی است که باید با جدیت از همه ابعاد به آن پرداخته شود.

وی افزود: یکی از دستاوردهای انقلاب بهبود شاخص‌های سلامت بود، پیش از انقلاب شاهد حضور پزشکان پاکستانی و بنگلادشی در کشور بودیم و یکی از نعمات بزرگ انقلاب خوداتکایی و خودکفایی پزشکان متخصص بود و شاخص‌های سلامت در کشور ارتقا پیدا کرد.

حیدری گفت: در این راستا و در دولت سیزدهم گام‌های خوبی برداشته شده که یکی از اقدامات ارزشمند مدیریت بیماری کرونا بود، همچنین سفر رئیس‌جمهور و وزیر بهداشت به استان منتج به تخصیص اعتبارات خوب شد از جمله، ۱۵۰۰ میلیارد تومان تجهیزات در این دولت وارد استان شد. همچنین ۱۱۰۰ میلیارد تومان مصوبه سفر اول رئیس‌جمهور به استان به منظور توسعه زیرساخت‌های بهداشت و درمان در استان بود.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: اگر می‌خواهیم بهداشت و سلامت را در جامعه نهادینه کنیم باید بر جایگاه مدارس تمرکز ویژه صورت گیرد و انتظار می‌رود این مسئله نیز دنبال شود.

وی استفاده از ظرفیت خیرین به منظور توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در سطح استان، استفاده از فرصت مولدسازی، توسعه و حمایت بخش خصوصی در جهت افزایش زیرساخت‌های سلامت استان، استفاده از ظرفیت هنر و رسانه برای انتقال پیام سلامت و اطلاع رسانی مستمر با مردم در راستای ارتقای سواد سلامت را از جمله انتظارات برشمرد و بیان کرد: اطلاع‌رسانی به خوبی انجام نمی‌شود و باید هنرمندانه صورت گیرد یعنی از ظرفیت هنرمندان در هفته سلامت استفاده و ترویج و فرهنگ‌سازی در راستای ارتقای مباحث سواد سلامت انجام شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری حضور میدانی در مناطق، نظارت بر فعالیت اماکن و مراکز خدمات بهداشتی با هدف پیشگیری از تضییع حقوق مردم، مبارزه با پدیده زیرمیزی و ارائه خدمات مطلوب به منظور افزایش رضایت‌مندی مردم، تلاش در جهت گسترش کمی و کیفی مراقبت‌های بهداشتی در سطح روستاها و شهرها باتوجه به وجود محرومیت‌ها، مدیریت هزینه‌ها و تلاش در جهت کاهش هزینه‌های اضافی در حوزه درمان، پیگیری برای جذب پزشکان متخصص و فوق تخصص و نگهداشت پزشکان در سطح استان را از جمله دیگر انتظارت و مطالبات مردم بیان کرد و افزود: درخواست می‌شود این مباحث در دستور کار قرار گیرد و برنامه‌ریزی جدی ویژه صورت گیرد.

وی برنامه‌ریزی برای انگ‌زدایی از اختلالات و بیماری‌های روانی و جلب توجه مردم به بهداشت روان، تلاش در جهت پیاده‌سازی کامل قانون انطباق در همه مراکز درمانی به منظور ایجاد امنیت خاطر در بیماران، ترویج شعائر دینی و مذهبی در آموزشگاه‌ها و مراکز تابعه، آموزش و آگاه‌سازی مردم در بحث سلامت روان و آگاهی اجتماعی با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی را از دیگر انتظارات و اقدامات لازم برشمرد و اضافه کرد: هر چه بر این موضوعات تمرکز صورت گیرد قطعاً مشکلات کاهش می‌یابد.

انتهای پیام


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

نوزدهمین آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در اصفهان

مرحله نخست نوزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم با حضور …

دیدگاهتان را بنویسید