۲۶ بهمن ماه و آخرین خبرهای کرونایی استان‌ها

متخصصان امر به واکسن نزده ها همواره توصیه می کنند که هر چه زودتر برای انجام واکسیناسیون اقدام کنند چرا که تجربه در سراسر دنیا نشان داده که افراد واکسینه شده در برابر این بیماری مصون بوده و در صورت درگیری، به راحتی مراحل بهبودی را طی کرده و به زندگی بازگشته اند به همین دلیل تا زمانی که جمعیت علیه ویروس کرونا واکسینه نشود و کانون‌های پراکنده غیرواکسینه وجود داشته باشد، احتمال بروز سویه‌های جدید این ویروس وجود دارد.

مجامع علمی بین المللی و داخلی همچنان توصیه می کنند که مردم در اسرع وقت دز سوم واکسن کرونا را تزریق کنند چرا که تا وقتی داروی موثری ساخته نشود و تزریق واکسن هم پوشش کاملی نداشته باشد، ویروس به حیات خود ادامه خواهد داد براین اساس هموطنان باید زمان را  از دست ندهند و دز یادآور واکسن را تزریق کنند تا دچار عوارض کمتری شوند.

به گفته مسئولان بهداشتی کشور چنانچه تزریق ۲ دز واکسن کرونا در کشور انجام نمی شد، در سویه اومیکرون که سرایت پذیری به مراتب بیشتری از سایر سویه های قبلی دارد، قطعا آمار مرگ و میر بسیار بیشتر می بود از سوی دیگر تحقیقات نشان می دهد افرادی که سه نوبت واکسن کرونا با اثربخشی بالا را تزریق کرده اند در صورت ابتلا به امیکرون با یک بیماری خفیف روبرو می شوند.

مقامات بهداشتی سوئد در تازه ترین خبرها اعلام کردند، تزریق دُز چهارم واکسن کووید-۱۹ به افراد بالای ۸۰ سال و افرادی که در خانه‌های سالمندان زندگی می‌کنند یا پرستار خانگی دارند نیز توصیه می‌شود. همچنین این واکسن نباید زودتر از چهار ماه پس از تزریق دُز قبلی تزریق شود. تزریق دُز چهارم، مصونیت در برابر نوع شدید بیماری را در این گروه سنی تقویت می‌کند.

اخبار رسیده از سراسر استان ها نیز نشان از شناسایی موارد جدید دارد البته در اخبار، حرکت مردمی برای انجام واکسیناسیون نیز دیده می شود به گونه ای که اکنون در برخی از استان ها واکسیناسیون کودکان آغاز شده و واکسن نزده ها به میدان آمده اند. 

از سوی دیگر یکی از مباحث نگران کننده برای والدین و متخصصان درگیری کودکان به امیکرون است براین اساس رعایت دستورالعمل های بهداشتی بیش از پیش تاکید می شود چرا که دیده شده برخی از کودکان در برابر این بیماری مقاومت کمتری داشته و در بیمارستان ها بستری شده اند.

۱۶۷ فوتی جدید کرونا در کشور/ شناسایی ۲۵۰۳۴ بیمار جدید 

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز- سه شنبه- اعلام کرد: طی ۲۴ساعت گذشته در کشور متاسفانه ۱۶۷ بیمار کووید ۱۹ جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند. از دیروز تا امروز ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۵ هزار و ۳۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۷۶۸ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۸۶۰ هزار و ۲۵۵ نفر رسید.در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۴ هزار و ۵۳ نفر رسید. خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون و ۳۵۱ هزار و ۵۴۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند. سه هزار و ۴۸۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون ۴۶ میلیون و ۲۲۷ هزار و ۴۹۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۲۴۷ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۱۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۸۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

 در این گزارش به وضعیت ابتلاء و واکسیناسیون استان های سراسر کشور اشاره می شود:

زنجان/ افزایش مبتلایان بستری به امیکرون 

دکتر مشهود تقیلو سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان گفت: در بخش سرپایی مبتلایان به اُمیکرون به قله رسیده‌ایم که در صورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و همکاری لازم در عمل به محدودیت‌ها این اطمینان وجود دارد که تا سه هفته آینده وضعیت بهتری خواهیم داشت.به طور قطع محدودیت‌ها در این راستا تشدید شده است و نظارت‌ها نیز بیشتر خواهد شد. شمار مبتلایان به سویه جدید کرونا در بخش بستری بیمارستان ها افزایشی است، این موضوع موجب تغییر رنگ کرونایی شهرهای استان شده است.

کرج/ شناسایی بیماران جدید

دکتر شهرام صیادی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز اعلام کرد: ۶ بیمار کووید۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته در این استان جان باختند و ۷۵ بیمار بدحال دیگر نیز بستری شدند. شمار فوتی های کرونایی نسبت به روزهای اخیر در البرز  سه برابر شده که ضرورت دارد مردم پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند. اکنون ۴۹۸ بیمار بدحال کووید ۱۹ در بیمارستان های استان البرز تحت مراقبت پزشکی قرار دارند. با مرگ ۶ بیمار کووید ۱۹ در البرز شمار کل جانباختگان این بیماری به ۶هزارو۵۵۳ نفر رسید. ۸۳ هزار و ۳۸۹ بیمار کووید۱۹ از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در البرز بستری شده اند که ۷۶هزار و۳۳۰ بیمار آن ها بهبود یافته اند.

بندرعباس/ افزایش مبتلایان به کرونا

دکتر فاطمه نوروزیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:با وجود هشدارهای بسیار هر روز شاهد افزایش شمار مبتلایان به کرونا هستیم که دلیل عمده آن سرعت انتشار و انتقال بسیار بالای اومیکرون که سویه غالب در استان است، با مرگ سه نفر دیگر در شبانه روز گذشته، شمار فوتی های کرونا در استان به ۲ هزار و ۵۰۰ نفر رسید. فوت شدگان سه مرد ۶۴ تا ۸۲ سال از شهرستان های میناب، بندرلنگه و بستک بودند که متاسفانه با وجود تلاش بسیار پزشکان، به دلیل شدت پیشرفت بیماری جان خود را از دست دادند. در حال حاضر نیز ۳۲۴ نفر مبتلا به کرونا در بیمارستان های هرمزگان بستری هستند که از این شمار ۹۶ نفر در یک روز اخیر بستری شدند. از مجموع بستری شدگان ۵۱ نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت نظر هستند که حال ۱۴ نفر از آنها وخیم گزارش شده است. براساس آمارها ۹۰ درصد فوتی های کرونا ، کسانی هستند که هنوز واکسن نزده اند.

به گفته وی تاکنون ۳ میلیون و ۱۹۴ هزار و ۸۷۵ دز واکسن کرونا در هرمزگان تزریق شده که از این میزان یک میلیون و ۴۲۰ هزار و ۹۱ دز در نوبت اول، یک میلیون و ۲۵۵ هزار و ۶۴۱ دز در نوبت دوم و ۵۱۹ هزار و ۱۴۳ دز در نوبت سوم تزریق شده است.

۲۶ بهمن ماه و آخرین خبرهای کرونایی استان‌ها

خراسان شمالی/ شناسایی بیش از ۶۷ هزار کودک برای دریافت واکسن کرونا

فیض الله برزگر مدیر گروه بیماری های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: ۶۷ هزار و ۴۰۰ کودک ۵ تا ۱۲ سال استان واجد شرایط تزریق واکسن کرونا هستند. با توجه به موافقت وزیر بهداشت و نیز تصویب ستاد ملی مقابله با کرونا، در مرحله اول واکسیناسیون گروه سنی بالاتر از ۹ سال آغاز شد و از چند روز گذشته نیز واکسیناسیون گروه سنی بالاتر از ۵ سال آغاز شده است. بر اساس مصوبه کمیته ملی واکسن کووید ۱۹، واکسن های پاستوکووک و سینوفارم برای رده سنی پنج سال به بالا مورد تایید است و انتظار داریم که خانواده ها، نسبت به تزریق واکسن به فرزندان خود اقدام کنند. واکسینه شدن کودکان بی تردید چرخش ویروس در جامعه‌ را به میزان زیادی کاهش خواهد داد و باعث آرامش بیشتر خانواده ها خواهد شد.میزان تزریق دُز سوم در استان به ۵۰ درصد رسیده است، از ابتدای تزریق دُز سوم واکسن کرونا در استان تاکنون حدود ۲۵۰ هزار نفر دُز سوم را دریافت کرده اند.

مازندران/ آمار ماهانه مرگ‌های کرونایی سه رقمی شد

آمار ماهانه مرگ‌های کرونایی مازندران پس از چهار ماه با آغاز همه‌گیری سویه اومیکرون کرونا در این استان یک بار دیگر سه رقمی شد و میانگین روزانه مرگ‌ بر اثر کرونا در این استان نسبت به دو ماه اخیر بیش از سه برابر افزایش یافت. طبق آمارها میانگین روزانه مرگ‌های کرونایی مازندران در دو ماه دی و آذر حدود ۱.۵ نفر در هر شبانه‌روز بود. اما در ۲۵ روز بهمن این نرخ میانگین به ۴.۷ مرگ در هر شبانه‌روز رسیده است. میانگین روزانه مرگ‌های کرونایی مازندران در آبان نیز ۲.۲ نفر و در مهر ۳.۲ نفر طی هر شبانه‌روز بود.مازندران در ماه جاری از نظر روزهای با تعداد مرگ‌های دو رقمی نیز شرایطی متفاوت نسبت به چهار ماه اخیر دارد. در چهاردهمین روز بهمن پس از ۱۳۸ روز تعداد مرگ‌های کرونایی این استان طی هر ۲۴ ساعت دو رقمی شد و با رشد هفت برابری نسبت به روز قبل به ۱۴ نفر رسید. پس از آن نیز در روزهای ۱۸ و ۲۴ بهمن به ترتیب ۱۱ و ۱۰ نفر در بیمارستان‌های مازندران بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند. به عبارتی دیگر با توجه به این که در دو روز از ماه جاری نیز تعداد ۹ مرگ ثبت شده می‌توان گفت که تعداد قربانیان کرونا در چهار روز از این ماه با تعداد کل مرگ‌های کرونایی مازندران در ماه دی برابری می‌کند.

علاوه بر افزایشی بودن آمار مرگ‌های کرونایی، در شاخص بیماران کرونایی بستری شده در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های مازندران نیز روند صعودی همچنان ادامه دارد. تعداد تخت‌های اشغال شده توسط بیماران کرونایی در مراکز درمانی مازندران روز گذشته با ادامه روند افزایشی آمارها به ۲۲۱ نفر رسید. در حالی که آمار مجموع بیماران کرونایی مازندران طی پنج روز اخیر به ثباتی نسبی رسیده و حتی پس از چهار رقمی شدن و رسیدن به ۱۰۷۵ نفر در روز ۲۱ بهمن طی چند روز کاهشی شد و به یکهزار و چهار نفر هم رسید، اما تعداد بیماران بدحال کماکان رو به افزایش است و ادامه این روند افزایشی طبیعتا می‌توان افزایش مرگ‌ها را نیز به دنبال داشته باشد.

اراک/ مداوای ۸۵ درصد مراجعان کرونایی به صورت سرپایی

دکتر محمد جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۸۵ از درصد مراجعان مشکوک به کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان مرکزی سرپا مداوا می‌شوند. حدود ۱۵ درصد از مراجعه کنندگان نیز به علت بیماری زمینه‌ای، مشکلات حاد تنفسی، تب شدید و کمبود اکسیژن خون بستری می‌شوند. با شیوع سویه اُمیکرون روند تزریق نوبت سوم در استان طبق سامانه سیب هفته گذشته از ۳۳ درصد به ۳۷ درصد افزایش یافته است.

قزوین/ بستری ۳۷۷ بیمار کرونایی در بیمارستان ها

دکتر عبدالله دیدبان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی قزوین گفت: هم اکنون ۳۷۷ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان بستری و تحت مداوا هستند. در شبانه روز گذشته ۲۸۶ بیمار مبتلا به کویید ۱۹ در استان شناسایی شدند و ۸۲ نفر نیز در بیمارستان ها بستری و تحت مداوا قرار گرفتند. در این مدت ۶۴ بیمار کرونایی نیز از بیمارستان های استان ترخیص شدند. از مجموع بیماران بستری، ۱۴ نفر بدحال بوده و از دستگاه تنفسی ونتیلاتور استفاده می کنند. متاسفانه در این مدت ۲ بیمار مبتلا به کرونا در استان قزوین به جمع قربانیان این ویروس منحوس افزوده شدند.

۲۶ بهمن ماه و آخرین خبرهای کرونایی استان‌ها

خوزستان/ فوت ۱۵  مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته

دکتر سید محمد علوی رییس مرکز بهداشت خوزستان گفت: ۱۵ خوزستانی در شبانه روز گذشته بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند. ۱۱۳ بیمار مبتلا به کرونا نیز در این مدت در بیمارستان‌های خوزستان بستری شدند. در ۲۴ ساعت گذشته ۲ هزار و ۳۶۹ بیمار جدید مبتلا به کرونا در خوزستان شناسایی شدند که نسبت به روز پیش از آن ۲۹۱ نفر افزایش نشان می‌دهد. در این بازه زمانی میزان مراجعه افراد به مراکز بهداشتی و درمانی خوزستان نسبت به روز پیش از آن، یک هزار و ۴۰۰ مورد کمتر شده است. عمده بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌های خوزستان افرادی هستند که واکسن نزده یا واکسیناسیون خود را کامل نکرده‌اند.

کیش/ ۳۵ درصد تست های کرونا مثبت است

محمدرضا رضانیا رییس مرکز توسعه سلامت کیش گفت: روند ابتلا به سوه اومیکرون ویروس کرونا در این جزیره همچنان روند صعودی دارد و اکنون ۳۵ درصد از تست های اخذ شد هاز بیماران مثبت است. نزدیک به یک ماه از شناسایی بیماران مبتلا به سویه اومیکرون در جزیر سپری می شود و همچنان روند ابتلا به این بیماری صعودی است. هر چند هم اکنون تعداد اخذ تست از افراد مشکوک به کرونا نسبت به چند روز گذشته کمی کاهش داشته است اما به خاطر گستردگی سطح پوشش واکسیناسیون به ویژه دُزهای دوم و سوم و خفیف بودن علائم ابتلا به اومیکرون نمی توان این مساله را به پای کاهش شیوع بیماری اعلام کرد. در جزیره کیش اگر روند ابتلا به ویروس روند صعودی داشته باشد شورای سلامت در راستای حفظ سلامت جامعه مجبور به اعمال تحریم ها خواهد بود بنابراین کیشوندان به ویژه واحدهای صنفی و جوامع مختلف پذیرایی، کلوبداران، هتلداران و بازاریان باید خود را ملزم به رعایت پروتکل ها بدانند.

اصفهان/ مراجعه روزانه ۵۰ کودک با علائم کرونا

سید ناصر الدین مصطفوی فوق تخصص بیماری‌های عفونی کودکان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: روزانه بین ۴۵ تا ۵۰ کودک با علائم بیماری کرونا به تنها بیمارستان تخصصی اطفال در اصفهان مراجعه می‌کند. از ۲۵۰ تا ۳۰۰ بیماری که روزانه به بیمارستان فوق تخصصی اطفال در اصفهان مراجعه می‌کنند، بیش از ۷۰ درصد با علائم تنفسی هستند که اکثر مبتلا به کرونا و سویه امیکرون است.

وی گفت: از آنجا که کودکان واکسن نزده‌اند این ویروس رشد چشم گیری در بین کودکان داشته و همچنین انتشار سریع سویه امیکرون باعث رشد بیماری در بین مردم شده است.

لرستان/ بستری ۴۴۹ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی 

دکتر مریم کوشکی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ۴۴۹ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی این استان بستری و تحت درمان هستند.۴۳۳ ابتلای جدید به کرونا طی شبانه روز گذشته در این استان ثبت شد و شمار مبتلایان نیز به ۲۰۹ هزار و ۲۷۷ نفر رسیده است.یک بیمار مبتلا به کرونا طی شبانه روز گذشته در این استان جان باخت و شمار جانباختگان نیز به ۲ هزار و ۷۰۲ نفر رسید.

اردبیل/ تداوم روند افزایشی شیوع کرونا 

دکتر علی محمدیان اردی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل گفت: روند افزایشی شیوع سویه امیکرون در استان اردبیل ادامه داشته و در شبانه روز گذشته تعداد بستری های بیماری کووید-۱۹ در بیمارستان‌های استان به ۲۴۲ نفر رسید. طی شبانه روز گذشته ۵۵ فرد مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان پذیرش و بستری شدند و در همین مدت ۵۱ نفر با بهبود نسبی از بیمارستان ترخیص شده‌اند. تعداد بیماران بستری در بخش‌های ویژه بیمارستانی نیز افزایش یافته و هم اکنون ۳۷ نفر در ای سی یو مراکز درمانی استان تحت مراقبت قرار دارند.در شبانه روز گذشته با فوت سه تن از بیماران ، مجموع جان‌باختگان بیماری کووید.۱۹ در استان اردبیل طی ۲ سال گذشته به رقم ۲ هزار و ۶۵۴ نفر باقی رسید.

آذربایجان غربی/ تزریق دز سوم واکسن کرونا به ۸۱۵ هزار نفر و افزایش بستری ها

دکتر محمدامین ولیزاد رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی گفت: تاکنون ۸۱۵ هزار نفر در استان دُز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند که البته این روند با سرعت در حال افزایش است. این رقم بیش از ۲۵ درصد جمعیت هدف واکسیناسیون علیه کرونا در آذربایجان غربی است. همچنین تاکنون ۲ میلیون و ۲۵۱ نفر دز دوم و ۲ میلیون و ۵۲۸ هزار نفر دز اول را تزریق کرده اند. با توجه به اینکه سن تزریق واکسن از ۱۲ به ۵ سال کاهش یافته، در حال حاضر تعداد افراد واکسن نزده در استان به حدود ۷۰۰ هزار نفر افزایش یافته است.

علی افشانی رییس کارگروه اطلاع رسانی ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا در آذربایجان غربی گفت: بستری شدگان روزانه سندرم حاد تنفسی در استان طی ۲۴ ساعت گذشته به ۱۴۸ نفر رسید که بیشترین رقم طی حدود سه ماه گذشته است. طی ۲۴ ساعت گذشته هزار و ۳۰۵ فرد مبتلا به کرونا در آذربایجان غربی شناسایی شد که از این تعداد ۱۱ درصد در مراکز درمانی بستری شدند.با اضافه شدن بیماران جدید، کل بستری شدگان سندرم حاد تنفسی در آذربایجان غربی به ۶۰۱ نفر رسید. از این تعداد، ۱۳۲ نفر در بخش های مراقبت های ویژه مراکز درمانی بستری بوده و ۳۴ نفر با استفاده از ونتیلاتور قادر به تنفس هستند. همچنین متاسفانه در این مدت چهار نفر در آذربایجان غربی شامل یک نفر در هریک از شهرستان هار ارومیه، سردشت، میاندوآب و پلدشت بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند که با اضافه شدن این تعداد، کل فوتی های ناشی از کرونا در استان به هفت هزار و ۲۹۳ نفر رسید.

ایلام/ فوتی های جدید

دکتر محمد کریمیان رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۲ نفر دیگر بر اثر ابتلا به کرونا در این استان جان خود را از دست دادند. همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۹۶ مورد جدید مبتلا به کرونا در این استان به ثبت رسید. با احتساب ۳۹۶ نفر جدید مبتلا به کرونا در استان، تعداد مبتلایان به کرونا در استان ایلام به ۷۴هزار و ۲۷۴ نفر رسید. متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۲ مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان به ثبت رسیده است و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا این لحظه یک هزار و ۱۸۸ نفر است.۲ مورد فوتی کرونا استان ایلام طی ۲۴ ساعت گذشته مربوط به شهرستان‌های مهران و ایوان است. هم اکنون ۱۴۰ مبتلا به کرونا در بیمارستان استان بستری و روند مراقبت و درمان آنان در حال انجام است.

۲۶ بهمن ماه و آخرین خبرهای کرونایی استان‌ها

بوشهر/ افزایش بیماران کرونایی 

علی بحرانی فرماندار دشتی گفت: با کاهش رعایت شیوه نامه بهداشتی وضعیت بیماران کرونایی مراجعه کننده به مراکز درمانی این شهرستان ۲۰۰ درصد افزایش یافته است. در روزهای اخیر به دلیل عدم  رعایت پروتکل های های بهداشتی و نزدن ماسک و برگزاری تجمعات شیوع سویه امیکرون روند سریع و افزایشی داشته است. عادی انگاری و نزدن واکسن برخی افراد در کنار کاهش شیوه نامه های بهداشتی از عوامل اصلی شروع پیک ششم  کرونا در این شهرستان بوده است.

کرمان/ تکمیل ظرفیت بخش اطفال بیمارستان کرونایی ها

سعید صحبتی سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در استان کرمان اعلام کرد، به علت افزایش شمار بستری کودکان، تخت‌های بستری بخش اطفال بیمارستان افضلی‌پور در شهر کرمان رو به تکمیل است. قرار است ظرفیت جدیدی به بخش بستری اطفال افضلی پور اضافه شود. دستکم ۲۰ درصد از بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌های استان کرمان را کودکان تشکیل می‌دهند که این موضوع ضرورت افزایش مراقبت‌ها و نیز انجام واکسیناسیون را نشان می‌دهد. باید مراقبت‌ها را افزایش دهیم زیرا فراگیری ابتلای کودکان به اُمیکرون در مقایسه با سایر سویه ها بالاست.

وی با اشاره به فوت یک کودک پنج ماهه و یک کودک ۱۴ ساله با بیماری های زمینه ای به دلیل ابتلا به کرونا در کرمان طی روزهای اخیر افزود: واکسیناسیون کودکان پنج تا ۱۲ سال نیز آغاز شده و خانواده ها باید در این زمینه نیز اهتمام ویژه داشته باشند. میزان بستری کودکان در سویه اُمیکرون رشد قابل توجهی در مقایسه با سایر سویه های کرونا دارد گفت: موارد بستری بالا رفته و وضعیت قرمز است؛ هر روز نیز بر تعداد بستری ها افزوده می شود. تعداد بستری افرادی که واکسن کرونا نزده اند بسیار بیشتر از سایرین است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

ناگفته‌های دیپلمات ایرانی آزاد شده از زندان‌های آلمان و بلژیک/۸ هزار زندانی خارجی در ایران

به گزارش خبرنگار قضایی ایرنا، کاظم غریب‌آبادی روز سه‌شنبه در نشست حقوق بشری که با …