صدای پای دولتِ یار می‌آید…


به گزارش خبرنگار ایرنا؛ تا لحظاتی دیگر انتظار مردم الوند به سر خواهد رسید و متفاوت‌تر از همه میزبانی‌ها، از رییس دولت یار پذیرایی خواهند کرد.

بیشتر از آنکه سفر دولت سیزدهم تبلیغاتی برای افتتاح و شروع پروژه‌های از پیش تعیین نشده باشد که سال‌های سال است خاک می‌خورند، سفری است مردمی برای درک مسائل و مشکلات و دیدار چهره به چهره با مردم و تقویت اعتماد اجتماعی و تحکیم رابطه مردم با دولت که در سال های گذشته و به دلایل مختلف دچار ضعف و شده است، سفرهایی که جبران کننده بخشی از سختی‌ها و مطالبات مردمی است که همواره پای انقلاب و نظام ایستاده اند.

کوچه‌ها و خیابان‌ها آب و جارو شده برای قدم‌های دولتی که درد مردم را دیده و چشیده و امروز با حضور بی‌واسطه و چهره به چهره با همراهان انقلاب، می‌خواهد برای جبران بخشی از عقب‌ماندگی‌ها و پاسخگویی به مطالبات مردم متمرکز شود.

استان همدان مقصد سی‌امین سفر آیت‌الله رییسی رییس جمهور و هیات دولت است، سفری پر خیر و برکت که قطعا برکات آن به شهرهای دیگر استان هم خواهد رسید، ۱۰ شهرستانی که برای خود گنجینه‌ای از هنر، فرهنگ، اقتصاد، کشاورزی و صنعت و گردشگری است و همیشه پای ثابت مسافران و گردشگرانی از دورترین نقاط ایران و جهان است.

از روی کنجکاوی صبح تا ظهر را در کوچه و خیابان، تاکسی و پاساژ، مراکز خرید، مطب‌ها و مراکز عمومی همراه مردم بودم تا بازتاب سفر دولت مردمی و انقلابی دولت آیت‌الله رییسی را ببینم، انتظارات آنها را ریز به ریز یادداشت کرده و به گوش هیات دولت یار برسانم، دولتی که از ابتدا با مردم عهد کرد که همراه آنها است و غم آنها را می‌خورد.

چند مسیر را در تاکسی و خط واحد به گپ و گفتی با همشهریانم طی کردم، سپیده ۱۸ ساله از دغدغه اشتغالش برایم گفت و نگران بود که زمینه اشتغال برای او و هم سن وسالانش در این شهر مهیا می‌شود یا نه! دل‌نگران بود از اینکه برای یافتن شغل جدیدش مجبور نشود شهر و دیار و خانواده‌اش را ترک کند و تمام انرژی توانش را برای تحول شهری دیگر هزینه کند.

زهرا هم که کوله‌باری از کتاب روی دوشش بود و از این اداره به آن اداره، از این مغازه به دیگر مراکز تجمع مردم می‌رود تا درآمدی برای پاس کردن ترم دانشگاهیش کسب کند و دست به جیب خودش باشد، می‌گوید: به این سفر بسیار امیدوارم، امیدوار به اینکه مردم حداقل خوشحال و راضی هستتد که از نزدیک رییس جمهور را می‌بینند و برای لحظاتی با رییس دولت و یاورشان درد و دل می‌کنند.

محسن شهروند ۲۶ ساله می گوید قطعا این سفر با بقیه سفرهای استانی فرق دارد چراکه خیلی از و مسئولان در گذشته آمدند و رفتند و در سفرهایشان هم اتفاق قابل توجهی روی نداد.

عمده درد و دل و خواسته مردم اشتغال است و رفع گرانی‌ها و البته نظارت بیشتر بر بازار؛ لحظه‌ای با مردم در خیابان قدم زدم، گلنسا پیرزنی با وقار و استوار است که دست نواه‌اش را گرفته و در پارک شهر قدم می‌زد، نزدیکم آمد و گفت: چطور می‌توانم رییس جمهور را ببینم، اعتقادی به نامه ندارم، حتی برای یک بار هم که شده می‌خواهم رییس جمهور را ببینم، اما نه برای بیان مشکلات و گرفتاری و نه برای آزرده خاطر کردن آیت‌الله رییسی، بلکه برای قدردانی از او که حتی یک لحظه از مردم غافل نمی‌شود

برق خوشحالی چشمانش را می‌دیدم، از اینکه به واسطه سن و سالش، سال‌ها دولت‌های متفاوتی را دیده و این دولت به گفته خودش جور دیگری است، از جنس دیگری است.

از او بیشتر پرسیدم، اینگونه توضیح داد که همسرش را حدود ۲ سال پیش از دست داده و در کنار پسر و عروسش زندگی می‌کند، زندگی متوسطی دارد و حقوقی ناچیز هم از همسرش که کارمند سازمان آتش‌نشانی بوده، برایش مانده که از آن به عنوان آب‌باریکه‌ای یاد می‌کند.

گلایه‌اش از گرانی مسکن است ، از اینکه قیمت اجاره بها و قیمت مسکن به صورت افسارگسیخته بالا رفته و جوانان به همین خاطر ترس از ازدواج دارند، از من درخواست کرد هر طور شده این خواسته‌اش را به گوش رییس جمهور و یا یکی از اعضای هیات دولت برسانم با جان و دل صحبت‌هایش را گوش کردم و تا مسیری با هم هم‌قدم شدیم.

از کسبه و بازاریان، صنعتگران، تولیدکنندگان، کشاورزان و باغداران، کادر درمان، ورزشکاران، فرهنگیان و سایر اقشار که بگذریم، حرف‌های جوانان دلنشین بود، از آن جهت که رییس دولت سیزدهم هیچ مانعی را بین خود و مردم قائل نیست و بستر را برای فعالیت قشر جوان فراهم کرده تا ایران را به اوج و اعتلایی که مد نظر رهبر معظم انقلاب است، برساند.

امیرعلی معتقد است که رییس جمهور باید حالا که به یک‌سالگی عمر دولت خود نزدیک می‌شود، مقتدر، توانمند و استوار مقابل همه سختی‌ها و مشکلات بایستد تا از این پیچ دشوار تاریخ عبور کنیم و البته دور از انتظار نیست و یقی دارم که قطعا دولت پیروز خواهد بود، چراکه همراهی قاطع مردم را با خود دارد و در هیچ زمینه‌ای تنها نخواهد ماند.

حرف‌های مردمان این دیار و سرزمین شیرین و دلنشین بود، حتی از نوع تلخ و دردناکش، آنقدر که گذر زمان را احساس نکردم و تمام تلاش خود را به کار بستم تا بتوانم در این دوران سختی که کرونا برای مردم به ارمغان آورده بود، مروّج امید باشم و این روزهای میزبانی دولت یار را برای همشهریانم خاطره‌ساز باشم، خاطره‌ای خوش و به یادماندنی که دلمان هنوز با نرفتن رئیس دولت سیزدهم، تنگ می‌شود.

دل‌مان تنگ می‌شود برای شور و هیجانی که دولت مردمی را همراهی کنیم و همگام با هیات دولت سهمی در شادی و نشاط مردم دیار هگمتانه ایفا کنیم.

حالا اما انباشتی از درخواست‌ها و مطالبات و پیام‌های تلخ و شیرین را همراه دارم و در گرماگرم مرداد چشم انتظار دیدن دولتِ یار….

رییس جمهور در چندماهه اخیر و از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم ضمن یک سفر به شهرستان های استان تهران، به ترتیب به استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس، اردبیل، سمنان، زنجان، لرستان، یزد، قم، هرمزگان، گیلان، گلستان، مازندران، خراسان رضوی، البرز، قزوین، آذربایجان غربی، خوزستان (سفر سرزده به آبادان / ‏‬ متروپل)، آذربایجان شرقی، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، خراسان شمالی، کردستان، کرمانشاه و مرکزی سفر کرده است.

استان همدان با جمعیتی حدود یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفر و یک هزار و ۹۵۰ هزار هکتار وسعت، دارای ۱۰ شهرستان تابعه و یک هزار و ۱۰۰ روستا است. استانی پراز ظرفیت و قابلیت در مسیر رشد و توسعه که می توان از آن جمله به صنعت گردشگری، کشاورزی، معدن، نیروی انسانی پرتلاش و متعهد، علمی و آموزشی و فرهنگی غنی و چند هزارساله اشاره کرد. 

مردم دارالمومنین و دارالمجاهدین همدان در روزهای اخیر بی صبرانه و مشتاقانه در انتظار حضور رییس جمهور مردمی و اعضای دولت سیزدهم بودند، سفری که به دستاوردها و نتایج آن برای رفع مشکلات و فراهم شدن زمینه رشد و توسعه همه جانبه و پایدار این استان، بسیار امیدوارند.

برنامه های سفر رییس جمهوری در استان همدان

براساس برنامه اعلام شده، رییس جمهور پس از برگزاری آیین استقبال در فرودگاه همدان، برای دیدار عمومی با مردم کبودرآهنگ و سخنرانی در اجتماع عظیم مردم به استادیوم ورزشی این شهر خواهد رفت.

در ادامه و در ساعت ۱۱ امروز، آیت الله رییسی با حضور در سالن شهید سلیمانی (انقلاب) شهر همدان در اجتماع عظیم مردم این شهرستان سخنرانی خواهند کرد.

برنامه بازدید از برخی طرح ها و پروژه ها و شرکت در جلسات دیدار با نخبگان، شورای اداری و در نهایت نشست خبری با خبرنگاران پایان بخش برنامه های سفر یک روزه آیت الله رییسی به استان همدان است.

برنامه وزرا و اعضای هیات دولت در سی امین سفر استانی رییس جمهور 

همچنین جمعی از وزرای دولت به نمایندگی از رییس جمهور به شهرستان های تابعه استان همدان سفر می کنند و ضمن دیدار با مردم و شرکت در جلسات کاری، مسایل و مشکلات منطقه را بررسی و نتیجه کار را در شورای اداری استان به رییس جمهور ارایه می کنند.

احمد وحیدی وزیر کشور به عنوان نماینده ویژه رییس جمهور در شهر همدان حاضر شده و مسایل و مشکلات این شهرستان را بررسی خواهد کرد.

در همین ارتباط، سیدجواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی به شهرستان‌های ملایر و نهاوند می‌رود و یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش نیز برای بررسی مسایل و مشکلات اسدآباد به عنوان نماینده ویژه رییس جمهور به این شهرستان سفر می کند.

برهمین اساس، علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو به شهرستان فامنین رفته و عزت اله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز عازم شهرستان تویسرکان خواهد شد.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان نماینده رییس جمهور به شهرستان کبودرآهنگ می رود، علی سلاجقه رییس سازمان محیط زیست به شهرستان بهار سفر کرده و بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در شهرستان های رزن و درگزین حضور خواهد یافت.

وزرا به عنوان نمایندگان ویژه رییس جمهور در سفر شهرستان های مورداشاره، علاوه بر دیدار مستقیم با مردم و بازدید از طرح ها و بررسی مشکلات و مسایل، نتیجه کار را برای جمع بندی و تصمیم گیری در جلسه شورای اداری استان همدان با حضور رییس جمهور، بیان می کنند.

همچنین در این سفر مسعود میرکاظمی رییس سازمان برنامه و بودجه، رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی، سیدصولت مرتضوی معاون اجرایی رییس جمهور, حجت الاسلام و المسلمین سیدرضا تقوی عضو شورای هماهنگی و ارتباطات با روحانیت و غلامحسین اسماعیلی رییس دفتر رییس جمهور نیز در همدان حضور یافته و با شرکت در نشست های تخصصی مسائل و مشکلات مربوط به حوزه های کاری و ماموریتی خود را بررسی می‌کنند.

‌استان همدان در مجموع پنج هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه ارتباطی(آزادراه، بزرگراه، راه اصلی و روستایی) دارد که این استان همواره به واسطع موقعیت خاص جغرافیایی به عنوان شاهراه ارتباطی شمال به جنوب و شرق به غرب کشور یاد می شود.

همدان همچنین با ۲ خط ریلی جداگانه در مسیر غرب و مرکز کشور با طول حدود ۵۰۰ کیلومتر دارای موقعیت ممتازی در این بخش است.

این استان زرخیز دارای ۶۹۲ هزار هکتار زمین زراعی(آبی و دیم) و ۱۱۷ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی است که بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده، ارزش ریالی تولیدات کشاورزی استان معادل ۶۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال است.

 همدان از قطب های اصلی تولید سیر، سیب زمینی و گندم به عنوان محصولات راهبردی کشاورزی است.

استان همدان همچنین دارای ۲ نشان جهانی «انگور و مبل و منبت» ملایر و «سفال» لالجین است، ضمن اینکه محصول گردوی شهرستان تولید با نشان ملی از جمله بهترین و موغوبترین گردوی تولیدی در جهان است.

خبرها و گزارش های بیشتر از سفر استانی رییس جمهور به این استان را در پرونده خبری «دیار هگمتانه میزبان سی‌امین سفر استانی رییس جمهور» دنبال کنید.

استان همدان سی امین مقصد سفرهای استانی رییس جمهور و هیات دولت است.

خبرها و گزارش های بیشتر از سفر استانی رییس جمهور به این استان را در پرونده خبری «دیار هگمتانه میزبان سی‌امین سفر استانی رییس جمهور» دنبال کنید.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

«خط دیدار» کارگزاران حج

رسانه KHAMENEI.IR در بسته تصویری «خط دیدار»، سرفصل‌های بیانات رهبر انقلاب اسلامی را در دیدار …