فعالان فضای مجازی بحرین خواستار آزادی زندانیان سیاسی شدند

به گزارش بامداد دوشنبه ایرنا، بسیاری از فعالان فضای مجازی بویژه در توئیتر، از جای خالی زندانیان برای چندمین سال متوالی در ماه مبارک رمضان نوشتند.

علی مهنا یکی از کاربران، خطاب به پدرش که چند سالی گرفتار زندان های آل خلیفه شده است، نوشت: امسال هم جای تو در میان ما خالی بود و چون گذشته روزه خود را با گذاشتن عکست در میان اعضای خانواده افطار کردیم.

برخی کاربران حلول ماه مبارک رمضان را به رهبران مقاومت مردم بحرین از جمله علی سلمان که به حبس ابد محکوم شده است تبریک گفتند و عده ای هم با انتشار عکس و مشخصات سایر زندانیان ، از مدت زمان بازداشت خودسرانه آنها که بعضا به ۱۱ سال هم می رسید، نوشتند .

فیلم هایی هم از تنهایی مادرانی منتشر شد که فرزند آنها بدون آنکه بدانند کجا هستند سالهاست که از سوی رژیم بحرین ربوده شده و به مکان نامعلومی انتقال یافته اند.

در همین حال شبکه الوفاق بحرین با بیان اینکه اقدامات خودسرانه رژیم حاکم بر بحرین علیه مردم بی دفاع این کشور پایان ندارد از دستگیری یک جوان دیگر با نام عبدالله السید محمد از منطقه  أبوقوة  خبر داد. 

تظاهرات مسالمت آمیز در روستای سنابس در شمال بحرین هم از دیگر توئیت هایی بود که کاربران به آن توجه نشان دادند.

ده‌ها نفر از مردم بحرین با برگزاری تظاهرات مسالمت آمیز در منطقه « سنابس »، آزادی زندانیان سیاسی دربند حکومت آل خلیفه را خواستار شدند.

شرکت کنندگان در این تظاهرات با در دست داشتن تصاویر بازداشت شدگان و بنرهایی، خواستار آزادی بدون قید و شرط زندانیان سیاسی در این کشور شدند.  

شرکت کنندگان همچنین تصاویری از زندانیان سیاسی بحرینی در دست داشتند  که حاوی مضامینی در خصوص لزوم آزادی فوری و بی قید و شرط آنها بود.

یکی از کاربران نوشت : مردم ثابت قدم ما در سرزمین استوار  السنابیس در همبستگی با زندانیان و پایبندی به حق آزادی آنان به تحصن همبستگی خود ادامه می دهند.

در میان این تصاویر، عکس هایی از عبدالجلیل السنکیس فعال و مدافع حقوق بشر بحرینی وجود داشت . السنکیس به همراه «حسن مشیمع» از برجسته‌ترین زندانیان سیاسی بحرین از سوی سازمان عفو بین الملل به عنوان مهمترین زندانیان جهان که در زندان‌های آل خلیفه رنج می‌برند، معرفی شد. 

 به گفته جلال فیروز نماینده سابق پارلمان بحرین، بیش از سه هزار و ۵۰۰ مخالف نظام آل خلیفه در زندان‌های این رژیم زیر سخت‌ترین شکنجه‌ها قرار دارند. 

او پیشتر گفته بود که  ۱۰ سال از آغاز اعتراضات و انقلاب ۱۴ فوریه در بحرین گذشته است و اوضاع همچنان وخیم است. 

وی بیان کرد: شکنجه‌ها، یورش‌های شبانه و دستگیری مردم، نقض حقوق بشر و سلب تابعیت شهروندان اصیل بحرینی ادامه دارد. 

فیروز با بیان اینکه در بحرین حتی با یک توئیت یک نفر بازداشت می‌شود و به زندان می‌رود،  اضافه کرد: خفقان تا جایی است که شیعیان بحرین که اکثریت جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند از انجام شعائر مذهبی خود محروم هستند. 

بحرین از ۱۴ فوریه سال ۲۰۱۱ میلادی شاهد انقلاب مردمی علیه رژیم آل خلیفه است. مردم خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظام منتخب در کشورشان هستند. 

ناآرامی‌های بحرین تاکنون دهها کشته و هزاران زخمی برجای گذاشته و رژیم آل خلیفه همچنین صدها بحرینی را نیز سلب تابعیت کرده است. 

گروه‌های مدافع حقوق بشر بارها رژیم آل خلیفه را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کرده‌ و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شده‌اند. 


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

ملاقات دبیر با رئیس اتحادیه جهانی کشتی

تهران- ایرنا- علی‌رضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی ایران که به ترکیه سفر کرده، با رئیس …