«محرومیت‌زدایی»، معیار تخصیص اعتبار به نهادهای اجرایی اصفهان است


به گزارش ایرنا، سیدرضا مرتضوی روز دوشنبه در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری اصفهان در استانداری افزود: اولویت‌ استان توسعه تعاونی‌ها، اقتصاد گردشگری و دانش‌بنیان است و در فرایند تسهیم تسهیلات بر اساس این رویکردها تصمیم‌گیری می‌شود.

وی در باره «توزیع تسهیلات جزء سه بند ب تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۳» افزود: نهادهای مشمول دریافت این تسهیلات می‌شوند که بصورت تخصصی در حوزه اشتغالزایی و رفع محرومیت و خدمت‌رسانی به مردم فعالیت کنند.

مرتضوی ادامه داد: اگر نهاد مشمول توزیع اعتبارات، فاقد ظرفیت و تجربه مناسب باشد، چشم‌انداز کار به محرومیت‌زدایی و توسعه استان محقق نمی‌شود.

استاندار اصفهان با بیان اینکه رویکرد رییس جمهور شهید نیز تمرکززدایی بود، افزود: افزایش اختیارات استان‌ها همچنان با جدیت به روش‌های مختلف پیگیری خواهد شد.

وی تصریح کرد: لازم است پس از توزیع اعتبارات، گزارشی به مدیریت استان ارائه شود تا در حوزه صنایع دستی، گردشگری، تعاونی‌ها و اقتصاد دانش‌بنیان، چه حمایت‌های صورت گرفته و نتایج آنها چه بوده است.

استاندار اصفهان تاکید کرد: نهادهایی مشمول توزیع اعتبارات می‌شوند که در سراسر استان با رویکرد مناطق محروم فعالیت می‌کنند.

به گزارش ایرنا، بانک مرکزی ششم فروردین امسال با صدور بخشنامه‌ای، اختصاص ۱۰۰ همت تسهیلات قرض‌الحسنه بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۳ به منظور حمایت از تولید و اشتغال پایدار و رشد تولید ملی را به شبکه بانکی ابلاغ کرد که جزییات آن « اینجا » قابل دریافت است.

بر اساس جزء سه بند(ب) تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۴۰۳، معادل چهار صد هزار میلیارد ریال تسهیلات بطور مساوی در اختیار هیأت امنای حساب‌های استانی پیشرفت و عدالت قرار خواهد گرفت.

طبق سند آمایش و تصمیم شورای برنامه‌ریزی اصفهان، تقویت اقتصاد دانش بنیان و گردشگری راهبرد اصلی توسعه استان در نظر گرفته شده است.

بنا بر آمار موجود؛ استان اصفهان رتبه نخست تعداد واحدهای صنعتی و تولیدی کشور را در اختیار دارد که این موضوع ظرفیت خوبی برای تولید و جهش اقتصادی است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

امام جمعه کاشان: مناظره‌های انتخاباتی با رعایت حدود الهی باشد

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام سید سعید حسینی روز دوشنبه در خطبه‌های نماز عید سعید قربان …