۱۸ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال در بخش آب و فاضلاب خراسان جنوبی هزینه شد


به گزارش ایرنا از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی مهدی دوستی روز یکشنبه دراین باره افزود: مهمترین اقدام دولت، اتمام و افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب بیرجند با اعتباری بالغ بر ۲۳ میلیون یورو است که در ۱۴۰۱ با حضور رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید.

وی عنوان کرد: طرح جهاد آبرسانی که از اقدامات مهم دولت سیزدهم است در فاز اول، ۱۱۵ روستای استان با اعتبار ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از نعمت آبرسانی پایدار برخوردار می‌شوند که این پروژه اکنون با پیشرفت ۷۵ درصدی در دست انجام است.

دوستی در خصوص پروژه‌های بخش آب استان هم گفت: ۱۶ هز ار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار در پروژه‌های بخش آب در دولت سیزدهم در خراسان جنوبی در دولت رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی هزینه شده است.

وی افزود: هزار و ۵۳۵ کیلومتر لوله‌گذاری (۳۵۰ کیلومتر اصلاح شبکه ، ۳۷۵ کیلومتر توسعه شبکه، ۱۲۰ کیلومتر اصلاح خط انتقال و ۶۹۰ کیلومتر اجرای خط انتقال جدید)، حفر و تجهیز ۶۶ حلقه چاه و احداث بیش از ۵۳ هزار مترمکعب مخزن برای خدمت‌رسانی هر چه بهتر به مردم خراسان جنوبی از محل اعتبار اختصاص یافته انجام شده است.

وی با بیان اینکه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در بخش فاضلاب در دولت سیزدهم در خراسان جنوبی هزینه شده است، گفت: پروژه‌های مذکور شامل ۸۲ کیلومتر شبکه فاضلاب در قطرهای مختلف (بیرجند ۵۲ کیلومتر، فردوس ۲۸ کیلومتر و سربیشه ۲ کیلومتر)، افتتاح تصفیه خانه فاضلاب بیرجند با اعتبار بیش از ۲۳ میلیون یورو، شروع عملیات اجرایی تصفیه خانه فاضلاب شهر سربیشه، واگذاری احداث تصفیه خانه فاضلاب و اجرای شبکه فاضلاب شهر قاین به سرمایه‌گذار بخش خصوصی و انجام مطالعات تصفیه خانه فاضلاب شهر فردوس می‌شود که در راستای خدمت‌رسانی هر چه بهتر به مردم استان انجام شده است.

دوستی تصریح کرد: با پیگیری‌های انجام شده نسبت به جذب حداکثری مشارکت خیرین در پروژه‌های اجرایی و اصلاحی در سطح روستاهای استان اقدام شد به طوری که با جذب مشارکت بنیاد خیریه حاج اکبر ابراهیمی، بنیاد خیریه علوی، کمیته امداد امام خمینی، بنیاد برکت، آستان قدس رضوی، بنیاد احسان، سازمان هلال احمر اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال برای توسعه شبکه آبرسانی در ۸۳ روستا، اصلاح شبکه‌های فرسوده در ۶۱ نقطه روستایی، اصلاح و بازسازی کامل شبکه و انشعابات مشترکین در ۳۴ روستا و خرید تانکر آبرسانی و دستگاه آب شیرین کن هزینه شد.

وی ادامه داد: همچنین در این راستا همکاری بسیار خوبی با سازمان یونیسف انجام و اصلاح و نوسازی شبکه توزیع در روستاهای استان به انجام رسید که در نتیجه پیگیری‌های صورت گرفته روستائیان از نعمت آب آشامیدنی پایدار برخوردار شدند.

دوستی از مشارکت خیرین آبرسان در آبرسانی به ۶ روستای شهرستان درمیان خراسان جنوبی در طرح نذر ملی خدمت در سال جاری خبر داد و گفت: در این طرح ۲۹۷ خانوار روستاهای تقندیک، سرش‌آباد، کلاته نظر، دونخی، قیک و مود علیا با اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع و اجرا و نصب ۲۹۷ انشعاب آب از نعمت آب برخوردار شدند.

وی تصریح کرد: این مجموعه در راستای توسعه پروژه‌های آب و فاضلاب در سطح استان و رفع مشکلات این بخش با اهتمام کامل عمل خواهد کرد تا اهداف دولت سیزدهم بر زمین نماند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

برپایی ۲۳۶ پایگاه جمع آوری نذر قربانی در خراسان‌ جنوبی

عبدالرحیم لطفی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد، …