سند استانی تحقق شعار سال در چهارمحال و بختیاری تدوین شد

به گزارش خبرنگار ایرنا، حمیدرضا منتظری روز شنبه در نشست ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان این استان افزود: این سند پیش از ارائه در شورای برنامه‌ریزی استان به معاونت امور اقتصادی سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال شد و مورد تصویب قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در این سند به ظرفیت‌ها و نیازمندی‌های استان پرداخته شده و برای اجرای برنامه‌ها تامین منابع پیش‌بینی شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: جلب مشارکت‌های مردمی موضوع مهمی است که در برش استانی سند تحقق شعار سال دیده شده است.

منتظری با بیان اینکه برش استانی سند تحقق شعار در ۳۰ صفحه تدوین شده است، افزود: رویکرد تدوین این برنامه توجه به مباحث دانش‌بنیان است.

سند استانی تحقق شعار سال در چهارمحال و بختیاری تدوین شد

صادرات ۱.۵ میلیارد دلاری شرکت‌های دانش‌بنیان استان

رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست گفت: سال گذشته ۱.۵(یک و نیم) میلیارد دلار انواع محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان از استان صادر شده است.

اسماعیل پیرعلی افزود: در حال حاضر ۲۱۰ شرکت فناور و دانش‌بنیان در استان فعال است که از این تعداد ۷۰ شرکت مجوز از معاونت علمی و فناوری نهاد رییس‌جمهوری دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۰ هکتار اراضی قابل واگذاری به شرکت‌های دانش‌بنیان استان وجود دارد و یک هزار و ۶۲۰ نفر در این شرکت‌ها مشغول فعالیت هستند.

رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری گردش مالی شرکت‌های دانش‌بنیان استان را ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: فعالیت‌های دانش‌بنیان در سال‌های اخیر در استان توسعه یافته و در شهرهای بروجن و لردگان نیر فعالیت داریم.

پیرعلی از اعطای یک هزار و ۴۳۰ میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان استان در سال گذشته خبر داد و گفت: از این میران ۱۱۰ میلیارد ریال از محل حمایت‌های بنیاد برکت، ۱۳۰ میلیارد ریال از محل تسهیلات پارک علم و فناوری، ۴۸۰ میلیارد ریال از محل تسهیلات تبصره ۱۸ و ۷۱۰ میلیارد ریال از محل منابع صندوق نوآوری و شکوفایی بوده است.

وی از آغاز احداث ۲ آزمایشگاه زیست‌فناوری و فضای کشت گلخانه در استان نیز خبر داد و افزود: امید است این ۲ فضا تا پایان سال تکمیل و تجهیز شود.

رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری با اشاره به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به زنجیره ارزش تولید ماهیان سردآبی، بادام و گز، تصریح کرد: درصددیم در فرآوری و ورود فناوری(تکنولوژی) نسبت به افزایش کمی و کیفی تولید این محصولات ورود فعالانه‌ای داشته باشیم.

پیرعلی به برنامه‌های سال‌جاری پارک علم و فناوری استان نیز اشاره کرد و گفت: مولودسازی صنایع راکد استان، جذب تسهیلات و جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی، برپایی نمایشگاه فن‌بازار و راه‌اندازی خانه خلاق با کمک دانشگاه‌ها از مهمترین برنامه‌های در دستور کار امسال این نهاد است.

وی توسعه فیزیکی فضای پارک علم و فناوری را از مهمترین ضرورت‌های این بخش عنوان کرد و افزود: نیاز است تا اراضی بیشتری در اختیار پارک و شرکت‌های دانش‌بنیان استان قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، در این نشست مدیران دستگاه‌های اجرایی به بیان نظرات و تشریح ظرفیت‌های دستگاهی خود در راستای توسعه فعالیت‌های دانش بنیان در استان پرداختند.

در پایان این نشست نیز زمینی به مساحت ۲ هزار مترمربع و با سرمایه‌گذاری هفت هزار میلیارد ریال برای توسعه فیزیکی فعالیت‌های دانش‌بنیان در استان کلنگ‌زنی شد.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

مشارکت در انتخابات یک وظیفه همگانی است

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام مهدی طاهری روز یکشنبه در نشست هم‌اندیشی دانشجویان چهارمحال و …