برگزاری آیین نکوداشت شخصیت‌های تأثیرگذار تداوم داشته باشد

حجت‌الاسلام و المسلمین سیدرضا تقوی، عضو شورای هماهنگی ارتباطات ریاست جمهوری با حوزه و روحانیتبه گزارش ایکنا از خوزستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدرضا تقوی، عضو شورای هماهنگی ارتباطات ریاست جمهوری با حوزه و روحانیت در مراسم تقدیر از فقیه مجاهد آیت‌الله موسوی جزایری که شامگاه 12 اردیبهشت در تالار امام خامنه‌ای اهواز برگزار شد، از برگزاری این مراسم قدردانی کرد و گفت:  فرهنگ بشری مدیون شخصیت‌های فداکاری است که با تلاش فراوان، عمر خود را در راه تعالی انسان صرف کردند.

وی با بیان اینکه تمامی تحولات اجتماعی به وسیله انسان‌های بزرگ شکل می‌گیرند، افزود: هر انسانی که علم‌دار دانش، بینش و کوشش می‌شود، پیش از تأثیر روی دیگران، زمینه تحول خود را فراهم می‌کند. افراد تاثیرگذار جامعه و پایه گذار حرکت‌های عظیم، ابتدا خود متحول شده‌اند و باید قدر این انسان‌های فرهیخته را بدانیم.

تقوی با تأکید بر اینکه این نکوداشت‌ها باید تداوم داشته باشد، افزود: این آیین‌ها مبنای قرآنی و دینی و اسلامی دارد. این نکوداشت‌ها فرهنگ و روحیه جهاد و شجاعت را در وجود این شخصیت فرهیخته، به همگان معرفی می‌کند و به نوعی میراث ارزشمندی است که باید به آیندگان منتقل شود.

همچنین در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالنبی موسوی‌فرد، نماینده ولی فقیه در خوزستان از سال‌ها مجاهدت آیت‌الله موسوی جزایری قدردانی کرد و گفت: لازم است از تمامی اقوام شریف استان، مسئولان، علما، شیوخ و همه بزرگانی که از کشور عراق در این آیین نکوداشت حضور پیدا کردند، تشکر کنم.

وی اظهار کرد: زبان در تقدیر از عالم برجسته‌ای که بیش از نیم قرن منشأ خیرات و برکات برای این نظام اسلامی بوده، قاصر است ‌.این عالم فرهیخته علاوه بر مجاهدت‌های فراوان در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در کربلا و نجف نیز خدمات فرهنگی و علمی ارزنده‌ای را در کارنامه خود دارند.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن حسن زاده، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه نقش این عالم فرهیخته در دهه‌های گذشته از پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن قابل وصف نیست، گفت: همگان با خدمات ایشان آشنا هستند. در چندین دهه گذشته فقهای بزرگ و برجسته‌ای داشتیم که در عرصه منابع دینی از قرآن و سنت بسیار تلاش کردند، اما در تطبیق و ارتباط این منابع دینی با زمان همیشه موفق نبودند، آیت‌الله موسوی جزایری در این بین همواره در این زمینه موفق بود.

وی با اشاره به جذب جوانان به مسجد توسط آیت‌الله جزایری اظهار کرد: با اینکه پیش از انقلاب اسلامی و پس از آن، جذب جوانان و نوجوانان به مسجد کار دشواری بود، آیت‌الله موسوی جزایری این امر دشوار را محقق کرد و مسجد جزایری در سال ۵۷ به کانون اصلی جوانان و نوجوانان در اهواز تبدیل شد.

حسن‌زاده درباره محوریت آیت‌الله جزایری در تقویت حوزه‌های علمیه در استان گفت: تأسیس مدرسه امام خمینی(ره) از اقدامات تاثیرگذار آیت‌الله جزایری در اهواز بود. در آن دوره که شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل نشده بود، آیت‌الله جزایری موضوع تشکیل کانون خانواده را مطرح کردند و در سال‌های بعد به تقویت مسائل دینی در دانشگاه، راه‌اندازی شبکه ماهواره‌ای الاهواز و تأسیس دانشگاه امیرالمومنین(ع) پرداختند.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان در بخش دیگری از سخنانش گفت: آیت‌الله جزایری در سال‌های متعدد به دور از جناح‌های سیاسی، فعالیت علمی، فرهنگی و سیاسی خود را در راه خدمت به مردم ادامه داد.

در پایان این آیین، آیت‌الله سید محمدعلی موسوی جزایری در سخنانی کوتاه از حضور مسئولان، اقوام شریف خوزستان، اعضای خبرگان رهبری، علما، طلاب و خانواده شهدا و ایثارگران و همچنین علمای کشور عراق در این آیین قدردانی کرد.

انتهای پیام


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

اختتامیه مسابقات قرآن دانش آموزان و فرهنگیان استان یزد‎

برگزیدگان چهل و دومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان و نهمین دوره مسابقات …