مشکلات طرح مسکونی ۲۶۴ واحدی خانواده شهدا و ایثارگران اراک رسیدگی شد


 دکتر ” علی اکبر کریمی ” روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مهمترین مبحث مطرح شده در نشست با معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، رفع مشکل طرح ۲۶۴ واحدی خانواده معظم شهدا و ایثارگران اراک بود که متاسفانه احداث این طرح مسکونی سال‌های زیادی به طول انجامیده است.
 وی تاکید کرد: با توجه به اینکه مدیریت این طرح در اختیار اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی بوده، این مطالبه و گلایه به‌ حق از سوی خانواده معظم شهدا و ایثارگرانی که عضو این طرح هستند منتقل شد و با وجود پیگیری و مکاتبات طی ماه‌های گذشته و به دلیل جابجایی‌های مدیریتی در بنیاد شهید استان، این موضوع به سرانجام نرسید.
 وی بیان کرد: در پی دیدارها و مراجعات اعضای طرح، نشستی با همراهی 2 تن از فرزندان شهدا به نمایندگی از سایر اعضا برگزار و مسائل و مشکلات عنوان شد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در این نشست مقرر شد نخست اعضای این طرح مسکونی مدیریت اجرای عملیات باقی‌مانده طرح را در دست گیرند و مسئولیت نظارت با بنیاد شهید و امور ایثارگران باشد و از سوی دیگر برای تامین هزینه‌های افزایش یافته به ویژه تورم مصالح ساختمانی از تسهیلات قرض الحسنه صندوق شاهد برخوردار شوند.
کریمی ادامه داد: از سوی دیگر سقف تسهیلات اعطایی به ایثارگران در این طرح در گذشته ۷۰ میلیون تومان بود که با پیگیری‌های که در هیات دولت انجام شده امید است این مبلغ افزایش یابد که رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در این خصوص قول مساعد دادند و بنده نیز در هیات دولت پیگیری لازم را انجام خواهم داد تا واحدهای مسکونی خانواده معظم شهدا و ایثارگران در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسد.
وی اضافه کرد: موضوع دیگری که در این نشست مطرح شد، بحث لزوم تمرکز در آمار و اطلاعات ایثارگران کشور بود که گروه‌های مختلف ایثارگران شامل شهدا و خانواده‌های معظم آنها، جانبازان، آزادگان، رزمندگان و افراد تحت تکفل اعضای جامعه هدف را شامل می‌شود.
 کریمی تاکید کرد: قوانین، ضوابط و مقرراتی که برای مجموعه خانواده ایثارگران به ویژه در قالب قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران طی سالهای گذشته تصویب شده توانسته احکام قانونی لازم را برای این بخش فراهم کند اما ایجاد سامانه جامعی که بتواند آمار و اطلاعات گروه‌های مختلف جامعه ایثارگری را به طور یکپارچه و منسجم پوشش دهد، بسیار ضروری است.

وی افزود: نبود سامانه جامع، باعث می‌شود در برنامه ریزی و سیاست گذاری‌ها مشکلاتی ایجاد شود و این جامعه هدف متولی واحدی نداشته باشند و با وجود همپوشانی‌هایی که گروه‌های مختلف ایثارگران با هم دارند در عمل گرفتار تبعیض‌های ناروا شده‌اند.
کریمی افزود: اکنون متولی رزمندگان، ستاد نیروهای کل مسلح است و متولی خانواده های معظم شهدا، آزادگان و جانبازان، بنیاد شهید و امور ایثارگران است درحالی که به طور منطقی باید به سمت تمرکز و متولی واحد برای تمام گروه‌های ایثارگران حرکت کنیم و در همین راستا نیز  نامه‌ای خطاب به معاون رئیس جمهور ضمن تشریح دلایل ضرورت این تصمیم، پیشنهادی مطرح و مقرر شد بررسی‌های لازم به صورت کارشناسی برای تحقق این ایده و ایجاد سامانه جامع آمار و اطلاعات ایثارگران کشور، انجام شود.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: چنانچه تحقق چنین ایده‌ای نیاز به قانون داشته باشد، احکام قانونی این طرح را در مجلس شورای اسلامی به ویژه در قانون برنامه هفتم توسعه پیش بینی و دنبال می‌کنیم.
وی عنوان کرد: ‌چنان‌چه ایجاد سامانه جامع و متمرکز در ارائه خدمات به صورت یکپارچه برای جامعه ایثارگران در آینده محقق شود، گلایه‌های ایثارگران برای برخوردهای تبعیض آمیز میان آنها رفع می‌شود و حقوق قانونی این قشر به صورت عادلانه فراهم می‌شود.
نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دیگر موضوع مطرح شده در این نشست گفت: همچنین با توجه به‌ لزوم رفع نواقص و کاستی‌های موجود در مجتمع توانبخشی ایثار اراک، مقرر شد بنیاد شهید و امور ایثارگران مساعدت لازم برای تامین اعتبارات مورد نیاز را انجام دهد تا بخشی از کمبود تجهیزات و امکانات که در این مجمتع وجود دارد در اسرع وقت تامین شو.

کریمی ادامه داد: با توجه به اینکه مجمتع ایثار برای دریافت خدمات درمانی، توانبخشی و رفاهی ایثارگران اراک و استان ایجاد شده، به صورت کامل در اختیار خانواده معظم شهدا و  ایثارگران قرار گیرد.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

حل ناترازی بنزین با ورود خودورهای برقی – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

حسن کریمی سنجری مدیر پروژه خودروهای برقی وزارت صمت در گفت و گو با خبرنگار …