تولید ماهی خوراکی در اصفهان پنج درصد افزایش یافت



اصفهان – ایرنا – مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: تولید انواع ماهیان خوراکی در استان در یک سال اخیر نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن پنج درصد افزایش یافت و به بالغ بر ۱۰ هزار تُن رسیده است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

سپاهان به دنبال حفظ آخرین شانس حضور در لیگ نخبگان آسیا+فیلم

به گزارش ایرنا، تیم فوتبال سپاهان اصفهان از ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه امروز در …