تعطیلی ۸۰۰ واحد صنفی به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی

به گزارش ایرنا، محسن فرهادی روز جمعه در گفت وگوی تلویزیونی افزود: هر روز تقریبا ۱۲۰۰ تیم سیار بازرسی و ۵۴۰ تیم نظارتی فعالیت می‌کنند که هدف عمده آنها کنترل سلامت و امنیت غذا با رویکرد کرونا است.

وی افزود: تاکنون ۸۵ هزار بازرسی صورت گرفته که منجر به تعطیلی ۸۰۰ واحد شده است.

 فرهادی ادامه داد: مراکز تجمعی مانند پاساژها، هتل، متل ها، زیارتی و سیاحتی و نیز مراکز اقامتی از سوی تیم های بازرسی نظارت می شوند.

به گزارش ایرنا، معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ۲۶ اسفند ماه گفت: برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۱۴۰۱ از روز چهارشنبه ۲۵ اسفند ماه در کشور با حضور فعال همه بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط با هدف حفظ و ارتقای بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی و پروتکل های بهداشتی در راستای سلامت جامعه آغاز شد و اولویت این برنامه مدیریت کنترل کووید ۱۹ است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

توزیع بیش از ۵۰ هزار بسته مکمل دارویی و غذایی بین مددجویان استان تهران

به گزارش ایرنا از کمیته امداد، حسین فتح آبادی افزود: با اجرای طرح های سنجش …