غبار فراموشی بر غذاهای آبا و اجدادی مازندران



ساری-ایرنا- اگر اغراق نباشد در گذشته نه چندان دور زندگی تمام مازندرانی ها به روستانشینی و یا خانه های حیاط دار در شهرها،‌ خوردن غذاهای محلی تازه و کم چرب، انواع سبزی و میوه جات دست کاشت در باغ های اطراف و حیاط خانه ها گره خورده بود مواردی که با فاصله گرفتن از آنها اکنون غذاهای پرچرب و بی کیفیت به اصطلاح رستورانی و آماده به بلای جان مردم این خطه مبدل شده است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

دستکم ۲ هزار تن کالای اساسی در مازندران ذخیره سازی شد

ساری – ایرنا – سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تامین و ذخیره سازی یکهزار …