به گزارش روز سه شنبه ایرنا از وبدا، در این دستورالعمل با تاکید بر هماهنگی و جلب مشارکت بر تشکیل کمیته های استانی و شهرستانی و انجام هماهنگی های درون بخشی و بین معاونت های بهداشت با معاونت غذا و دارو و ادارات نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و آزمایشگاه های کنترل غذا و دارو، مراکز اورژانس و فوریت های پزشکی و روابط عمومی دانشگاه ها، تاکید شده است.
همچنین، انجام هماهنگی با سازمان های مربوطه به منظور کنترل و نظارت بیشتر محل های اسکان و مراکز طبخ غذای زائرین (دانشگاه های مقصد راهیان نور) و کنترل و نظارت بهداشتی مراکز و اماکن و سامانه آبرسانی مسیر حرکت کاروران ها از مبداء تا مقصد مورد تاکید قرار گرفته است.
در این دستورالعمل با تاکید بر اهمیت نظارت و بازرسی در اردوهای راهیان نور بر نظارت و بازرسی اتوبوس ها و قطارهای انتقال زائرین و نیز عرضه موادغذایی سالم، دقت در حفظ ایمنی موادغذایی، بهداشت افراد مرتبط با تهیه و توزیع موادغذایی و استفاده از آب شرب سالم، تاکید شده است.
در این راستا، معاون بهداشت وزارت بهداشت از دکتر میعادفر، رییس سازمان اورژانس کشور و مسئول اجرای طرح سلامت نوروزی سال ۱۴۰۱ خواسته است که دستورالعمل مدیریت مهندسی بهداشت محیط در راهیان نور و نظارت بر برگزاری مراسم بر اساس شیوه نامه های بهداشتی توسط کمیته تخصصی بهداشت و درمان ستاد مرکزی راهیان نور کشور را به سازمان ها و ارگان های ذیربط جهت برنامه ریزی و اجرای مفاد آن ابلاغ کند.
منبع