موزه شهدا تنها برای ما ایرانی‌ها نیست!

موزه شهدا تنها برای ما ایرانی‌ها نیست!به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، موزه مرکزی شهدا واقع در خیابان طالقانی تهران است. سه طبقه پر از تصاویر، یادگاری ها، نام ها، یاد‌ها و عطر و بوی شهدایی که تاریخ این مرز و بوم را با خون سرخ شان عزتمندانه نوشتند و بسیار پیش می‌آید که این مکان مقدس، مورد بازدید و توجه گردشگرانی از سراسر جهان قرار می‌گیرد.

پدر و پسری از سوئیس

مالک و اورلیان دو گردشگر اهل سوئیس هستند که اخیرا به موزه مرکزی شهدا آمدند و از اینجا بازدید کردند. مالک و فرزندش اورلیان مدتی می‌شود که به عنوان توریست در ایران به سر می‌برند. قرار است آن‌ها به زودی به شهر مقدس مشهد نیز سفر کنند.

مالک که پدری الجزایری و مادری سوئیسی دارد، در اداره پست کشور اروپایی سوئیس مشغول به کار است. چون دوستدار فرهنگ ایرانی است، به این موزه آمد تا عصاره‌ای از فرهنگ ایثار ایرانیان را به نظاره بنشیند. این پدر و پسر بسیار از بازدید خود از موزه راضی و خرسند بودند.

یک لهستانی ساکن مکزیک

آقای پیوتر اهل کشور لهستان است که در مکزیکوسیتی پایتخت کشور آمریکایی مرکزی، مکزیک، زندگی می‌کند. او نیز چندی پیش به همراه خانواده مکزیکی اش به بازدید موزه مرکزی شهدا آمده بود. پیوتر در مکزیک معلم زبان انگلیسی است و می‌گفت خوشحال است که توانسته به همراه خانواده اش به ایران سفر کند و از بخش‌های مختلف موزه شهدا بازدید کند.

دو دوست از دو کشور مختلف

دمیتری و ماتیس دو دوست از دو کشور مختلف هستند. هر دو با هم به موزه شهدا آمدند و با اشتیاق از هر سه طبقه موزه و آثاری که در آن وجود دارد بازدید کردند و با گوشه‌هایی از تاریخ ایران و حماسه آفرینی شهدا و ایثارگرانش آشنا شدند. دمیتری اهل کشور فدراسیون روسیه و ماتیس هم اهل کشور لاتویا است. هر دو مهندس کامپیوتر هستند.

همزبانانی از تاجیکستان

مادر تاجیکی به همراه دو فرزندش، مهمانان دیگری بودند که به بازدید از موزه مرکزی شهدا آمدند. این مادر، از مسلمانان شیعی کشور تاجیکستان است و روز بازدیدش از موزه می‌گفت که در سفر دو هفته‌ای خود به ایران، قرار است به اماکن مختلف گردشگری کشورمان سفر کند. همین طور در برنامه هایش بازدید از موزه شهدا را گنجانده بود، چرا که وصف شهدای دفاع مقدس را شنیده است.

اهل روسیه، اما فارسی بلد

کنستانتین از کشور فدراسیون روسیه، در دانشگاه شرق شناسی تحصیل کرده و همان جا کم و بیش فارسی را یاد گرفته است. او قرار است سه ماه در ایران بماند، لذا در همین حدی که فارسی بلد است، کمکش می‌کند تا با مردم ایران راحت‌تر ارتباط برقرار کند. کنستانتین یک مسیحی ارتدوکس، اهل شهر اورسک و ۳۱ ساله است. او در این بازدیدش از موزه می‌گفت که از محیط اینجا خیلی راضی است و این مکان برای وی جایی بسیار جالب و ارزشمند به شمار می‌آید.

انتهای پیام/ 112


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

روایت نویسنده «لبخند مصطفی» از فراز و نشیب نویسندگی دفاع مقدس

کارگاه آموزش نویسندگی دفاع مقدس با حضور نویسنده کتاب «لبخند مصطفی» در خانه موزه شهیدان …