چرا استفاده از نان سبوس دار به سلامتی کمک می کند؟



یاسوج – ایرنا -کارشناس تغذیه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مصرف نان کامل به دلیل وجود پوسته و جوانه منبع غنی فیبر، ویتامین e، ویتامین های گروه b، مواد معدنی و ترکیبات آنتی اکسیدانی به بهبود سلامتی کمک می کند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

افزون بر سه هزار جوان کهگیلویه و بویراحمدی در صف وام ازدواج مانده اند

یاسوج- ایرنا- معاون اداره کل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم اینک …