فرماندار: روند جمع‌آوری و امحا پسماندهای عفونی در ملایر باید اصلاح شود

به گزارش ایرنا؛ حسین فارسی روز دوشنبه در جلسه بررسی مشکلات بی‌خطرسازی پسماندهای عفونی بخش خصوصی در شهرستان ملایر، افزود: حفظ سلامت مردم بالاترین و اصلی ترین اولویت است و هیچ گونه کوتاهی از ارگان‌های مربوطه در این حوزه پذیرفتنی نیست.

وی بر لزوم تشکیل تیم مشترکی از فرمانداری، محیط زیست، شهرداری، شبکه بهداشت و درمان و سازمان نظام پزشکی شهرستان ملایر برای بررسی و رفع مشکل جمع آوری و بی‌خطرسازی پسماندهای عفونی بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: این تیم در گام نخست نسبت به تفکیک و شناسایی مطب پزشکان تولیدکننده زباله‌های و پسماند عفونی، اقدام کند.

سرپرست فرمانداری ویژه ملایر با اشاره به اینکه بیمارستان‌های ملایر هر کدام نسبت به امحا و بی‌خطرسازی پسماندهای عفونی اقدام می‌کنند، افزود: در بخش خصوصی همچون مطب پزشکان و آزمایشگاه‌ها نیز بی‌خطرسازی پسماندهای عفونی به صورت هفتگی انجام می‌شود که در صورت موافقت مطب‌های تولیدکننده پسماند و آزمایشگاه‌ها با تعرفه مشخص، روند جمع‌آوری و امحا ۲ بار در هفته انجام شود.

فارسی تاکید کرد: ظرف ۱۰ روز آینده شهرداری ملایر مکان و فضای مناسبی را در حاشیه شهر برای جمع‌آوری پسماندهای عفونی بخش خصوصی اختصاص دهد تا بدون تهدید سلامتی و بهداشت مردم، فرآیند امحای این پسماندها در آن محل انجام شود.

بی‌خطرسازی هفتگی پسماندهای عفونی بخش خصوصی، تهدیدی برای سلامت مردم

رییس هیات مدیره نظام پزشکی ملایر نیز دراین جلسه ضمن تاکید بر فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای بی‌خطرسازی پسماندهای عفونی شهرستان، گفت: انتقال پسماندهای عفونی بخش خصوصی برای امحا به خارج از شهرستان درست نیست و باید در خودِ شهرستان این کار انجام شود.

عباس آذرهمایون ، اعمال تعرفه بی‌خطرسازی پسماندهای عفونی برای همه مطب‌های پزشکان و امحا این پسماندها پس از یک هفته را از مهم‌ترین مشکلات این حوزه برشمرد و خواستار تعیین فضایی مناسب برای جمع‌آوری زباله‌های عفونی دور از دسترس مردم شد.

به گفته وی، از حدود ۱۲۴ مطلب مرتبط با پزشکان فعال در ملایر حدود ۷۲ مورد زباله عفونی تولید می‌کنند، در حالی‌که تعرفه بی‌خطرسازی پسماندهای عفونی برای همه پزشکان اعمال می‌شود.

به گزارش ایرنا؛ براساس آمارهای اعلام شده از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۸ تُن پسماند عفونی بخش خصوصی در شهرستان ملایر امحاء شده که ۵۴ تُن آن مربوط به بیمارستان، ۱۰ تُن مربوط به مطب پزشکان و آزمایشگاه‌ها و چهار تُن نیز مربوط به مراکز بهداشتی بوده است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

انتقاد خزعلی از کمبود اساتید متخصص در حوزه مطالعات زنان

به گزارش ایرنا از معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ انسیه خزعلی روز پنجشنبه در …