تولید ماهی خوراکی در اصفهان پنج درصد افزایش یافت



اصفهان – ایرنا – مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: تولید انواع ماهیان خوراکی در استان در یک سال اخیر نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن پنج درصد افزایش یافت و به بالغ بر ۱۰ هزار تُن رسیده است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

فیلم | معرفی اسطوره‌های ایثار به جوانان راه درست را نشان آن‌ها می‌دهد

https://www.irna.ir/xjRYNN ۱۰ آبان ۱۴۰۳ – ۲۰:۱۶ کد خبر 85645570 استان‌ها / اصفهان ۱۰ آبان ۱۴۰۳، …