حمزه احمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا دلیل تخریب مراتع جنوب استان کرمان را چرای مفرط یا برداشت بی رویه مراتع و آتش سوزی ها اعلام کرد.
وی با اشاره به اینکه مجموع مراتع هفت شهرستان جنوبی استان کرمان یک میلیون و ۹۴۱ هزار هکتار است اظهار داشت: احیا و بازسازی چهار هزار هکتار از مراتع تخریب شده این منطقه تا پایان سال جاری انجام می شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان با بیان اینکه بیشترین مراتع تخریب شده منابع طبیعی این منطقه در شهرستان جیرفت و بخش ساردوئیه قرار دارد تصریح کرد: بیشترین نوع گیاهی مراتع این منطقه نیز انغوزه است.
وی تصریح کرد: امسال عملیات احیا رویشگاه های گیاهان مرتعی و دارویی با مشارکت بهره برداران منابع طبیعی در مراتع رمازی، بیدگودال و دایلی بخش ساردوئیه شهرستان جیرفت به مساحت یکهزار و ۳۲۰ هکتار انجام شده است.
احمدی بر مشارکت بیشتر تمام مجریان و بهره برداران منابع طبیعی همچون صاحبان پروانه چرا، دارندگان طرح های مرتعداری، بهره برداران محصولات فرعی مرتعی و جنگلی، دوستداران طبیعت و خیرین این بخش با توجه به منابع محدود طبیعت نسبت به احیا مراتع با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری تاکید کرد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان بر نقش مهم مراتع منابع طبیعی تاکید کرد و گفت: مردم گزارشها و اخبار خود را در زمینه آتشسوزی عرصههای منابع طبیعی، تخریب و تصرف زمینهای ملی، قاچاق گیاهان دارویی و حفر چاه غیرمجاز را از طریق تماس با شماره ۱۵۰۴ کد امداد جنگل و مرتع اطلاع دهند.
اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان، یک سوم پهناورترین استان کشور را با هفت شهرستان و جمعیت یک میلیون نفر تحت پوشش دارد.
منبع